divendres, 6 de juliol del 2007

Marxant

Marxem!!!!!. Nervis i més nervis, preparatius i més preparatius han estat constants aquests dies previs, i abans de marxar us volem donar les més sinceres gràcies, pels ànims i el suport que ens heu donat. Gràcies. Gràcies a tots.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ue ue ue ue ue,

que us vagi molt bé el viatge !!!!!!!!!!!!!

ja us aniré deixant notetes per que us recordeu dels que ens hem quedat a barna .....

Que ho disfruteu moltíssim .....

Anònim ha dit...

Bon viatge,

a veure si no perdeu cap maleta jejeje, espero que no trobeu massa turbulències en tot el vostre recorregut i disfruteu-lo molt, tant com us sigui possible.

ens veiem a la tornada Uri'all i 3A.

Anònim ha dit...

aiiii!!!!!!! Neeeeeeeens!! No ens feu patiiiiiiir!!!! (Bon viatge i molta sort al Nepal, feu bonda, vigileu els mosquits dengògens, no us desespereu si agafeu cagarrines, que ho visqueu tot amb intensitat, tot i que sense exagerar, i no us oblideu del tot de com diantre es juga al mus; espero, de tota manera, que avui aprofitareu per anar al Prado; en realitat, no sé què hi aneu a fer al Nepal, tenint el Prado aquí mateix, je je je...)
Petons per a tots dos. Jordi

Anònim ha dit...

uri, l'he clavat !!!! +3 jugant la millor de dues boles.

vés analitzant jejeje ;-P, i preparant el millor swing, ara ja tinc el putt dominat jejeje

Anònim ha dit...

HOLA GUAPI...SIMA !!! aqui ens tens a la MARE i jo L'AURELIA intentan poder conectar em tu; estem perquè ens grabin en video aixo de la tecnologia arriba una mica tard a les nostres vides, però som llestes i ens fa tanta il-lusiò poder fer un seguiment de la teva nova vida, que estem fent un curset accelerat per telèfon em el teu germa Josep, ell a Samalùs i nosaltres a Barcelona, tè una paciencia de SANT, però creiem què o aconseguirem.Estem suades estresades però la MONTSE em diu ENDEVANT!!!! i jo li faig cas OSTRES !!!! IMPRESIONANT IMPRESIONANT !!!!! et tenim et podem veure saltem d´alegria ens fem petons donemn les gracies al JOSEP, que maques les fotografies. Bé Tresa desitjem que tot baixi com et mereixis una ABRASADA molt FORTA!!!! la MARE i JO. (trobarem molt a faltar aquesta rialla teba que tan et caracteritza) FINS AVIAT !!!!!
(