diumenge, 15 de juliol del 2007

It's rainning cats and dogs

Just ahir va fer una setmana de la nostra arribada a katmandhu i la veritat es que la valoracio cada vegada es mes positiva, i dia rere dia ens sentim mes com a casa.
La gent d'aqui es increiblement amable, no us ho podeu ni imaginar. T'acompanyen on sigui sense demanar-te res a canvi i tots semblen felicos i tranquils amb el somriure a la cara vivint en un caos ple de polucio, on els autobusos son furgonetes de 9 places que no saps mai on s'han d'agafar i on hi caben fins a 21 persones embutides com sardines en escabetx.Tot i aixi ens han dit que a la India es pitjor...
Per altra banda, hem descobert que aqui al Nepal es impossible planificar-te absolutament res, ja que de tant en tant hi ha "banda" que significa que no hi ha petroli i que per tant no funciona cap mena de transport. Ja portem dos dies intentant anar al poble del costat i...no hi ha manera.
No obstant aixo, quan hi ha "banda" canviem rapidament el planning i ens calsem les nostres bambes enllustrades de trekking i caminem fins a 6 hores per veure el que sigui! Com que som uns esportistes nats...
Ahir varem tenir visita de l'Ester Tor i unes amigues seves i realment ens ho varem passar d'allo mes be quan despres de sopar ens va caure una pluja torrencial d'aquelles maques, maques.... on l'aigua ens arribava fins als genolls! It was rainning cats and dogs!! Varem acabar xops i rient en un bar on la musica i la companyia eren exquisites.
Com ja veieu, estem disfrutant molt del viatge ja que aquesta setmana hem aprofitat per aclimatar-nos fent de turistes, caminant, fent fotos, relaxant-nos dins el caos, i preperant-nos per fer el projecte que es realment, el sentit de la nostra estada aqui.

Molts petons i molts records a tothom!!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

hallo !!!

osti, espero que realment no ploguin gats i gossos (pobrets quin mal, je je). Ja veig que a la tornada estareu fets uns atletes i no se us podrà seguir el ritme.

M'agraden molts les fotos.

Petons ....

Anònim ha dit...

Estic flipant amb algunes de les fotos ;)

Quan parles de projecte, fas referència a algun de miner o altres més seriosos? :)

Ja veig que vas treient el teu costat més aventurer forjat a les dures travesses (tenda-gorg-tenda) amb xiruques amb l'esplai ;)

Molts records a la Teresaaaa!! X cert, x on para la Diva?

Anònim ha dit...

¡Goita que fan ara !
Fantastico pais, que fotos, que bien salis, como se os va viendo cada vez mas integrados, mas nepalinks
Una abrasade
Werpal

Anònim ha dit...

ei noi, i noia, jejeje m'alegra saber que us ho esteu passant de conya. Llàstima que jo no pugui dir el mateix (le liat amb la presentació i m'he quedat en blanc), ja veus que tant d'esforç per res jejeje.

a més a més, crec que ja corren veus de fotre'm fora de BB amb una puntada de peu, agafaré els meus trastos abans de que travessin la porta del zulo.

aquí a barna la calor és insuportable, com a mínim aquí teniu piscina d'un dia per l'altre ejjeje, no, aneu en compte però passeu's-ho tant bé com sigui possible fent el què sigui que representa que heu de fer.

per cert, les fotos una passada, no en pengis més que l'enveja comença a fer ràbia jejeje, no, és conya de nou, en volem méeeeees !!!!

a reveure

Anònim ha dit...

Oriol, ja fas bé de sherpa a la Tresa?

Anònim ha dit...

Estem molt contents de seguir-vos des de casa amb els vostres comentaris. Estic contenta de veure que les coses estan sortint cada cop millor. Des de casa us enviem una abraçada ENORME!!.
Joan, Esteve i Judit.

Anònim ha dit...

Joan, em sembla que hauras de venir tu a fer-li de Sherpa...Jo he estat una mica malalt, pero ra ja em trobo millor. Gracies per llegir-nos i una abrasada a tots!.

Anònim ha dit...

oriol, no hauràs estat malalt pel dengue oi? espero que no...

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog