divendres, 10 d’agost del 2007

Baseri, Dulikhel, Banepa, Katmandhu

Insignificant seria la paraula que descriuria de la millor manera possible, que sents a dalt de la muntanya quan estas rodejat de quatre punts de llum a plena nit mentre mires l’horitzo, o mes ben dit, a l’altre costat de la vall.

Baseri ha sigut increíble i les sensacions que he experimentat han estat moltes i molt diverses pero realment notes, com tu mateix, no deixes de ser un punt mes de llum, tant, o igual d’insignificant que els altres.

A la muntanya la gent viu de la natura, neix i creix amb ella perque es la seva manera de viure, i per tant, la seva felicitat. Les cares de la gent son el quadre d’un mon completament diferent al nostre i el marc, en seria el paissatge. Ells son felicos amb res, i tot el plaer de viure ja que…perque necessiten res mes?

Amb l’arribada d’en Roger, l’Angels i la Pilar el viatge ha passat de ser precios a increiblement meravellos. Ha sigut una setmana que no crec que oblidi mai, ja que el feeling que hem tingut ha sigut perfecte i tots hem disfrutat d’unes colonies com quan erem petits. A mes, la gent de la vall ens ha acollit tant be que ja formem part de la seva familia i les paraules de comiat ens van arribar a tots, cor en dins.

No se, no puc explicar, resumir, descriure, en simples paraules el que ha estat aquesta experiencia a la muntanya. Possiblement la paraula colonies podria expressar una part d’aquesta aventura. Si, crec que puc dir que he estat de colonies rodejat de Nepalins en un lloc on no hi arriba tothom o practicament ningu. Un lloc, on ajudar i agrair valen per igual dins el nucli familiar perque la familia es el primer. Un lloc, on tot prent un sentit especial per poca cosa que facis, ja que estar aqui, formar-ne part, conviure amb ells i ells amb nosaltres, t’omple, et dona i t’emportes, el regal mes precios i valuos que ningu pugui trobar mai: Vida.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

No hauràs pas conegut un noi que es diu Roger? és mon germà. Se'n va anar al Nepal i està col·laborant amb els del casal català a la muntanya per fer la instal·lació el·lèctrica d'una escola. Em pregunto si serà la mateixa.

Anònim ha dit...

Doncs si, he estat amb ell durant una setmana i ha sigut perfecte, ems hem ajudat mutuament a fer la instalacio i el mur de contecio que haviem de fer. Qui ets Arnau? Et conec?

Anònim ha dit...

Osti, deies que estaves més enllà del cul del món, però deu ser més enllà pel què es pot veure a les fotos, impresionants totes.

M'agrada saber que al cap d'una setmana sense notícies segueixes estant bé...

I ara, com sempre, comentaris per trencar el gel... !!!! Vaya culo !!!! per aquí es comenta que tu ja no tornes... jejeje, si no fos pq sóc un cagat, t'hauria acompanyat, què millor que dos mesos de tranquilitat, aillat del món estressant, en companyia de bons amics...

veig però que al cul del món encara hi arriba la llum, jejeje,

ui ui, el què no veig clar és el mur de contenció darrera l'escola eh, que amb les pluges cedirà i s'emportarà tota la feina feta...
esperem que no jejeje

venu, a veure si faig unes minivacances ara pel 15 d'agost jejeje,

ens parlem
bye

Anònim ha dit...

Uriii posa alguna fotoo teva q vui vore la teva rapada!jeje
Les altres foros son precioses! Increibles!Malegro de saber noticies teves! Ojuu el dic de contenció! ;-)

Anònim ha dit...

és cert, volem una foto teva, però de cara, no ens val la que estàs d'esquena.

jajajaja, ja ric ara jejeje