dimarts, 4 de setembre del 2007

Shopping

Pensava que comprar, anar de botigues, en definitiva, fer shopping, mai m'agradaria pero estava equivocat. Aqui a katmandhu no parem de comprar perque ens ho passem la mar de be explicant-nos entre rialla i rialla com han anat les compres o que ha fet cadascu durant el dia intentant regatejar. I es que regatejar... es tot un mon!!! Mes ben dit, un art. Quan ens reunim a casa no parem de fer broma sobre la frase mes dita en tot el Nepal :" Ok, ok, ok, the last price" ja que la subhasta per comprar...es alucinant, i sempre acabes dient el mateix mentre li marques el " the last price" a la seva calculadora Casio-tone perque amb els numeros no hi ha cap dubte. Es divertidissim quan en fem broma al casal.
Per altra banda, aqui, cada dia som menys ja que avui han marxat el Miquele (una passada de seguidor de l'inter de Mila), la Silvia ( Italians tots dos) i l'Ana. Ara quedem els mes "cools": l'Angels, la Sara, l'Ekia, la Tonia, l'Andrea i el Javi, el tio mes "Total" (jajajaja) i amb qui hem decidit organitzar un campionat de Badminton per tot el barri, vestits de blanc, amb monyequeres, mitjons blancs ben llargs i gorra cutre. Mare meva quin riure amb en Javi. Els dos estem com un llum i serem els ultims en marxar....Tremola Katmadhu!!! JAJAJA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ummm jo voto per veure les fotos del campionat de Badminton.

A veure quina fila feu ??

apa que no t'agafi la vergonya ara, vinga va estira't i penja unes fotos vostres amb aquesta "guisa".

bye.........

Anònim ha dit...

De moment esta aplasat per pluja... maleit monzo!!! Pero quan tinguem un momentet de sol... el fem!

Anònim ha dit...

si, ja veig als diaris katmadhurencs: revolució de guiris provoca el caos organitzant un torneig de badminton vestits d'un blanc piho jajajaja.

vaya uns jejeje, això segur que ho feu perquè us arrestin i tingueu una excusa per quedar-vos més temps, però res d'això, torneu (les vacances s'acaben, a currà!!!)

jajaja, però jo veig més un Uriagassi que no pas un guixnadal (ho dic pel cap rapat) jejeje

el podeu veure en una foto d'esquena uns quants posts més enrera, jajaja

ens veiem
namaste